SANTINO
Santino Logo
Santino Logo

Werkwijze
Elke vraag naar Custom Choice begint met een ontwerp. Dit ontwerp wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever gemaakt. Met alle aspecten wordt rekening gehouden: kwaliteit, (huisstijl)kleuren, maatschema's, logo's, labels, knoopjes, details, levertijd én het budget.
Na goedkeuring van de tekeningen ontvang je ter goedkeuring kleurstalen, materialen en eventueel de gekozen labels, knoopjes en andere eigen kenmerken. Na de definitieve goedkeuring start de uiteindelijke productie en ligt de levertijd vast.

Prijs
Custom Choice is maatwerk. Dat geldt ook voor de prijs. Voor elke opdracht afzonderlijk wordt vooraf een prijsafspraak gemaakt. Alleen bij gewijzigde specificaties gedurende de looptijd van een order kan deze prijs worden aangepast.

Aanleverspecificaties
Voor een soepele en snelle verwerking van de aanvraag verzoeken wij je artworks zoals logo's en teksten aan te leveren als gevectoriseerde eps-bestanden. we verzoeken je teksten om te zetten naar lettercontouren en kleuren aan te geven door middel van PMS-nummers.
Er ontstaat mogelijk vertraging in de verwerking van je gegevens indien deze afwijken van deze richtlijnen

Heb je vragen? We horen het graag.